• Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus

Yksityisyys

Yksityisyytesi on meille tärkeä! Olemme omistautuneet Pupilo.fi vierailijoiden yksityisyyden suojaamiselle. Näin ollen ei kysytä sivuston Pupilo.fi vieriajoilta koskaan henkilökohtaisia tietoja, paitsi jos vierailijat antavat tietoansa vapaaehtoisesti ja tietoisesti, asiakaan antamaa tietoa ei luovuteta kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta tavaroiden toimittamiseen tarvittavan tiedon välittämistä sekä lain määräämiä tapauksia.

Tiedot, joita keräämme.

Meidän tärkein tavoite keräten tietoja on varmistaa Pupilo.fi sivuston sujuva ja ongelmaton käyttö. Kun tilaat Pupilo.fi sivustolta tuotteita, kysymme sinulta seuraavia tietoja:

- Nimi;
- osoite;
- sähköpostiosoite;
- puhelinnumero.

Joillakin sivuilla voit rekisteröidä itseänsä sekä ystävänsä uutiskirjeen lukijoiksi. Tällöin kysymme sinulta seuraavia tietoja:

- Nimi;
- sähköpostiosoitteesi.

Keräämme vieriajoilta myös sellaisia tietoja kun vierailijan IP- osoite, aika, milloin käytiin sivustolla, mitä kautta tultiin Pupilo.fi sivustolle, kuinka kauan oltiin sivustolla jne. Tällaista tietoa käytämme vain tilastointia varten, jotta Pupilo.fi sivusto parantuisi vieläkin.

Käydessänne meidän verkkokaupassamme, selaimenne tallentaa tilapäisen tiedoston (vastedes: eväste), mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota teille yksilöityä verkon käyttökokemusta ja tallentaa meidän sivullamme tehdyt valinnat. Evästeen avulla voimme myös ajoittain näyttää sinulle kiinnostavien tuotteiden mainoksia ja muita tarjouksia.

Miten tietoa käytämme.

Sinulta saatuja tietoja: nimeä, osoitteetta, sähköpostiosoitteetta, puhelinnumeroa ja tarvittaessa myös luottokortin numeroa käytetään ainoastaan tilaustoimitukseen.

Annamme sinulta saatuja tietoja kolmansille osapuolille vain silloin, kun tuotteen täyttyy toimittaa sinulle. Annamme kuriireille sinun puhelinnumeron, osoitteen ja nimen. Emme anna kolmansille osapuolille sinun antamasi tietoja muissa tapauksissa kun tavaran toimitus ja kun laki sitä vaatii.