• Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus

Tietoa yrityksestä

Meillä on jo yli 20 000 kanta-asiakasta, jotka ovat löytäneet juuri meistä itselleen varman ja luotettavan palveluntarjoajan. Olemme siitä todella kiitollisia!

Meillä on jo melkein 20 vuotta kokemusta piilolinssimyynnistä.

Yhdellä Pupilon perustajista, Tr. Merle Piikillä, on kokemusta piilolinssien määräämisestä ja myynnistä vuodesta 1997 lähtien. Koska piilolinssien saatavuus ja hinta eivät olleet monille kohtuulliset, syntyi vuoden 2009 kesällä suunnitelma luoda potilaille mukava ja edullinen mahdollisuus tilata piilolinssejä itselleen nopeasti kotiin.

Miksi valita juuri Pupilo?

Asiakkaamme ovat meille kaikkein tärkeimmät. . Sen sanoo myös meidän tehtävämme: Tarjota parasta palvelua, jotta ilmisille tulisi hyvä mieli, ja tuoda silmiin pilkettä.

Henkilökohtainen ja aina avulias palvelu. Asiakkaamme ovat kavereitamme, ja pidämme huolen siitä, että jos ongelmia syntyy, olemme sinulle aina saatavilla ja autamme sinua. Käänny epäröimättä puoleemme, jos et ole tyytyväinen johonkin. Vastaamme aina mahdollisimman nopeasti kaikkiin sinun kysymyksiisi ja löydämme aina ratkaisun! :) 

Helppo ja mukava e-kauppa. . Meille on tärkeää, että sinulla on hyvä olo meidän kotisivullamme, ja että kaikki olisi helppoa ja mukavaa. Tavoitteenamme on kehittää Pupilon verkkokauppaa jatkuvasti, jotta ostoskokemus tulisi sinun kannalta paremmaksi. Huomioimme yhtä lailla kaikkien ihmisten ehdotukset siitä, miten tehdä Pupilon verkkokaupasta vieläkin parempi. Onko sinulla idea? Ole hyvä ja kerro siitä tässä! Kiitos :)

Tilattujen tavaroiden nopea toimitus.  90% tilauksista pystymme toimittamaan 3-5 työpäivän sisällä, ja meidän tavoitteenamme on parantaa tätä näyttäjää jatkuvasti.

Laadukas, suuri ja edullinen tuotevalikoima. Meille on tärkeää, että piilolinssit ja muut Pupilossa myytävät tarvikkeet ovat laadukkaita, ja että meidän asiakkaamme ovat niihin tyytyväisiä. Luonnollisesti on meille tärkeää myös, että Pupilossa myytävät tuotteet ovat mahdollisimman edullisen hintaisia. Esimerkiksi verrattuna optiikkakauppoihin ovat Pupilon hinnat jopa 50% edullisemmat.

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä!