• Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus

Proclear One Day

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 0,00 €

Proclear 1 Day on kertakäyttölinssit kuiville silmille, soveltuu erityisesti tietokoneen ääressä työskenteleville ja kuiviin olosuhteisiin. Linssi valmistetaan uudesta PC Hydrogelia sisältävästä materiaalista, joka sitoo linssin vesimolekyylit ja vähentää näin linssin kuivumista, linssit pysyvät kosteana koko päivän. Ehkäisee silmien kuivumista luonnollisella tavalla!Huom! "-0,25; -0,50; -6.00- -12.00" ja "+" linssi toimitusaika on enintään 14 arkipäivää.
Toimitusaikaa 3-5 työpäivää
Käyttöaika 1 päivä
Piilolinssin tyyppi Kertakäyttölinssit
Piilolinssien määrä 30
Kaarevuus BC 8.70
DIA 14.20
Dk/t (hapenläpäisy) 37
Nestepitoisuus 62%
Materiaali Omafilcon A
Valmistaja CooperVision

Yksityiskohdat

Proclear 1 Day on kertakäyttölinssit kuiville silmille, soveltuu erityisesti tietokoneen ääressä työskenteleville ja kuiviin olosuhteisiin. Linssi valmistetaan uudesta PC Hydrogelia sisältävästä materiaalista, joka sitoo linssin vesimolekyylit ja vähentää näin linssin kuivumista, linssit pysyvät kosteana koko päivän.

Proclear ehkäisee silmien kuivumista luonnollisella tavalla!
CooperVisionin piilolinssit ovat ainoat linssit, jotka valmistetaan PC Technologyllä, jonka tuloksena linssi absorboi vettä ja pysyy raikkaana ja kosteana koko päivän. Antamalla piilolinssin luoda vetysidoksia veden kanssa, tekniikka sitoo vesimolekyylit osaksi linssiä, mikä ehkäisee kuivumista luonnollisesti. Se matkii ainetta, jota on luonnostaan ihmissilmän jokaisen solun pinnalla.

 

Samanlaiset tuotteet:

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Proclear One Day

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 2 3 4 5
Hinta
Laatu