• Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus

Piilolinssien hoito

Vain kertakäyttöisistä piilolinsseistä ei tarvitse pitää huolta lainkaan. Muiden linssien osalta on kuitenkin tärkeää hoitaa niitä, pitää ne puhtaana ja mukavantuntuisina.

Jokaisen käyttökerran jälkeen piilolinssit on tärkeää puhdistaa ja desinfioida, poistaakseen linssin pinnalle kertynyttä likaa ja proteiineja. Linssien perusteellinen puhdistus - hierominen ja lian poishuuhtelu puhdistusnesteellä takaa linssien käyttömukavuuden ja terveet silmät!

Piilolinssien hoito:

Vaihe 1

Pese ja kuivaa kätesi! Poista oikean silmän linssi. Tiputa linssin molemmalle puolelle 3 tippaa puhdistusainetta ja hiero linssiä varovasti etusormella molemmilta puolilta 10 sekuntia.

Vaihe 2

Huuhtele huolellisesti linssin etu- ja takapintaa 5 sekuntia, jotta lika ja kyynelnesteen jäämät poistuisivat lopullisesti.

Vaihe 3

Laita linssit aikaisemmin puhdistettuun linssikoteloon ja täyttää kotelo uudella puhdistusnesteellä. Ennen kotelon sulkemista varmista, että linssi on kotelon pohjassa, jottei se joutuisi kannen väliin. Säilytä linssejä nesteessä vähintään 4 tuntia.

Muista aina käyttää uutta puhdistusnestettä, uudelleenkäyttö lisää infektioriskiä! Sulje puhdistusnesteen pullon korkki aina huolellisesti.

Toista sama vasemman linssin kanssa.

Linssit voivat olla säiliössä seuraavan käyttökertaan, mutta ei enempää kuin 30 päivää, sen jälkeen ne on taas puhdistettava ja desinfioitava.