• Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus

BigEyes Pretty Hazel

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 0,00 € 0,00 €

Ruskeat Pretty Hazel -linssit ovat kauppamme suosituin valinta, jos haluat muuttaa ulkonäkösi totaalisesti sekä kerätä katseita ja kohteliaisuuksia.
BigEyes Pretty Hazel linssit tekee silmästäsi unohtumattoman. Vastustamattomat värit korostavat silmiäsi puolivälin tienoilla.

Toimitusaikaa 3-5 työpäivää
Käyttöaika Lyhyen vaihtovälin
Piilolinssin tyyppi Värilliset
Piilolinssien määrä 2
Kaarevuus BC 8.60
DIA 14.00
Nestepitoisuus 42
Materiaali Hydrogel Terpolymer
Valmistaja ColourVUE

Yksityiskohdat

Ruskeat Pretty Hazel -linssit ovat kauppamme suosituin valinta, jos haluat muuttaa ulkonäkösi totaalisesti sekä kerätä katseita ja kohteliaisuuksia. Olivatpa silmäsi minkä väriset tahansa, voimakaspigmenttinen linssi tekee ne syvänruskeiksi. Silmiesi uusi väri ei varmasti jää huomaamatta keneltäkään. Kussakin pakkauksessa on 2 kolmen kuukauden värilinssiä. Linssien säilytyskotelo ja linssineste on hankittava erikseen. HUOM! Kirkkaassa valossa silmien alkuperäinen väri voi näkyä linssin keskeltä. Paras vaikutelma efektilinsseillä syntyy hämärässä valaistuksessa.
 

Samanlaiset tuotteet:

Arvostelut

/ sivu
Tosi ihanat ja mukavat! Review by
Laatu
5
Tuntuvat silmissä mukavilta, eivät kuivata niin pahasti silmiä. Koska pupillini ovat pienet, omaa vihreää jää vähän näkyviin. Mutta se ei häiritse. Olen erittäin tyytyväinen!
/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: BigEyes Pretty Hazel

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 2 3 4 5
Laatu