Klarna
  • Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus kanta-asiakkaille
  • 30 päivän palautusoikeus

Air Optix Aqua

Saatavuus: Varastossa

0% Hinta: 0,00 € 0,00 €

Air Optix Aqua -piilolinsseillä on todella hyvä hapenläpäisykyky, mikä mahdollistaa silmälle luonnollisen hapenkulutuksen koko käyttöaikana, myös unen aikana. Kosteuttava komponentti linssissä ei anna silmän kuivaa liikaa missään olosuhteissa (kuivassa ympäristössä tai unessa)!

Tätä linssiä myydään myös nimellä iWear XR Comfort.

Toimitusaikaa 1-3 työpäivää
Käyttöaika Jatkuvakäyttöiset
Piilolinssin tyyppi Yötäpäivää
Piilolinssien määrä 6
Kaarevuus BC 8.60
DIA 14.20
Dk/t (hapenläpäisy) 138
Nestepitoisuus 33%
Materiaali Lotrafilcon B
Valmistaja Ciba Vision / Alcon

Yksityiskohdat

Air Optix Aqua piilolinsseillä on erinomainen hapenläpäisykyky, joka mahdollistaa silmän luonnollisen hapenkulutuksen koko käyttöaikana, myös nukkuessa. Linssin kosteuttava koostumus ei anna silmän kuivua missään olosuhteissa (kuivassa ympäristössä tai unen aikana). Air Optix Aqua ainutlaatuinen plasmakäsittely ehkäisee proteiinien kertymistä linssin pinnalle ja pitää linssin puhtaana pidempään.

Nämä piilolinssit soveltuvat erittäin hyvin sarveiskalvon pinnalle, joka takaa kyynelnesteen luonnollisen liikkuvuuden ja mahdollistaa entistä selkeämmän näön ja miellyttävän olon pidempään. Air Optix Aqua sopii hyvin niille, jotka työskentelevät paljon tietokoneella ja joilla on "kuivan silmän syndrooma". Vesipitoisuus on 33 %.

 

Samanlaiset tuotteet:

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register