• Parhaan hinnan takuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille
  • 30 päivän palautusoikeus

1-Day Acuvue Moist

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 0,00 €

Moist-linssit ovat varta vasten kuiville silmille luodut innovatiiviset yhden päivän piilolinssit. Ne ovat aina raikkaat, pehmeät, mukavat ja kosteat - myös päivän lopuksi, sillä linssit sisältävät kosteutta pidättävää komponenttia PVP:tä (polyvinyylipyrrolidonia), joka on samankaltainen ihmisen omien kudosten kanssa, eikä tunnu silmässä vieraalta esineeltä, antaen kyynelveden liikkua vapaasti sekä linssin alla että päällä.Huom! "9.00" linssi toimitusaika on enintään 14 arkipäivää.

Toimitusaikaa 3-5 työpäivää
Käyttöaika Lyhyen vaihtovälin
Piilolinssin tyyppi Kertakäyttölinssit
Piilolinssien määrä 30
Kaarevuus BC 8.50
DIA 14.20
Dk/t (hapenläpäisy) 33
Nestepitoisuus 58%
Materiaali Etafilcon A
Valmistaja Johnson&Johnson

Yksityiskohdat

1-Day Acuvue Moist on Johnson & Johnsonin valmistama kertakäyttöinen piilolinssi, pitävät silmän kosteana koko päivän. Ne ovat aina raikkaat, pehmeät, mukavat ja kosteat - myös päivän lopuksi, sillä linssit sisältävät kosteutta pidättävää komponenttia PVP:tä (polyvinyylipyrrolidonia), joka on samankaltainen ihmisen omien kudosten kanssa, eikä tunnu silmässä vieraalta esineeltä, antaen kyynelveden liikkua vapaasti sekä linssin alla että päällä.

Kaarevuus (BC) 8.5 tai 9.0

 

Samanlaiset tuotteet:

Arvostelut

/ sivu
Ykköslinssit Review by
Laatu
5
Ainoat, joita meikäläisen silmät kestää pitkään. Luulin välillä, että en enää pysty käyttämään piilolinssejä, koska käytin niitä yli 10 vuotta eivätkä silmät kestäneet linssejä paria tuntia kauempaa. Näitä linssejä voin tarvittaessa pitää koko päivän. Mukavat silmässä eivätkä kuivata.
/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: 1-Day Acuvue Moist

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 2 3 4 5
Laatu